Manavgat’ta sahte içkiden zehirlenen ve yoğun bakımda tedaviye alınan H.S. entübe edildi. İçkiyi hazırlayıp sattığı belirlenen M.Ö. ile H.S.’nin birlikte içtiği K.Y. gözaltına alındı. Adliye sevk edilen M.Ö. tutuklandı
Manavgat ilçesi Side Mahallesi’nde cumartesi gecesi H.S. ile K.Y. satın aldıkları sahte içkiyi tüketti. Pazar günü fenalaşan H.S., Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. H.S., ilk müdahalenin ardından yoğun bakımda tedaviye alındı.
Olayla ilgili araştırma başlatan jandarma, K.Y.’den, alkollü içeceği M.Ö.’den aldıkları bilgisine ulaştı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu Komutanlığı ve Manavgat KOM ekipleri, M.Ö.’nün evine operasyon düzenledi. Evdeki aramada 12 litre sahte içki ele geçirildi.İncelemede M.Ö.’nün etil alkolü İstanbul’da oturan H.A.’dan satın aldığı, teslimatın kargoyla gerçekleştiği belirlendi. Şüpheli M.Ö. ile K.Y. jandarma tarafından gözaltına alındı.
SAHTE ALKOL SATAN M.O. TUTUKLANDI
Jandarmada işlemleri tamamlanan M.O. ve K.Y. sağlık kontrollerinin ardından savcılığa sevk edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından sorguları yapılan M.O. ve K.Y. tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimine sevk edildi. Şüphelilerden M.O sulh ceza hakimi tarafından alınan ifadesinin ardından ‘taksirle yaralama’ suçundan tutuklanırken, K.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
ZEHİRLENEN H.S. ENTÜBE EDİLDİ
Diğer taraftan sahte alkolden zehirlenen H.S. ise Manavgat Devlet Hastanesi’nde götürülerek tedavisine başlanıldı. Tedaviye cevap vermeyen H.S.’nin ise durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakım servisinde entübe edildiği belirtildi.