DOLAR40,5954% 0.02
EURO46,5312% 0.35
STERLIN53,8754% 0.13
FRANG49,9636% 0.29
ALTIN4.297,72% 0,56
BITCOIN118.874,530.946

Farah Zeynep Abdullah: Babam sperm bankasından çocuk yapmamı istedi

Yaptığı paylaşımlar ve söylemleri ile dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah’tan ilginç bir açıklama daha geldi. Babasının kendisinden daha radikal olduğunu söyleyen Abdullah, “Babam evlenmek zorunda değilsin. Çocuk istiyorsan sperm bankasından da yapabilirsin dedi” ifadelerine yer verdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Farah Zeynep Abdullah: Babam sperm bankasından çocuk yapmamı istedi

Son zamanların dikkati çeken oyuncularından olan Farah Zeynep Abdullah, bir derginin yeni sayısına konuk oldu.

Dergiye özel röportaj veren Abdullah, babasıyla arasında geçen bir sohbetten bahsetti. 

 Oyuncu, “İlişkiler, çocuk ve erkekler, ne düşünüyorsun bu konularda?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“BABAM DAHA RADİKAL”

Çocuk çok istiyorum. Hatta 20 yaşımdan beri, gelecekteki çocuklarıma videolar çekiyorum. Hem sorumluluk hissiyle geliyor hem de çok içten, çok gerçek bir istek bu. İşte mesele sadece çocuk değil, yanında bir baba figürü de geliyor. Babam bu konuda benden bile daha radikal.

“KIZIM EVLENMEK ZORUNDA DEĞİLSİN”

Bana hep şunu dedi: ‘Kızım, evlenmek zorunda değilsin. Çocuk istiyorsan sperm bankasından da yapabilirsin. Biz her şeye tamamız.’ Ama ben birkaç sene daha o baba arayışını sürdüreceğim gibi duruyor. Çünkü bir yanım hâlâ ‘Tek başıma olmayayım’ diyor.

Ensonhaber https://www.ensonhaber.com/magazin/farah-zeynep-abdullah-babam-sperm-bankasindan-cocuk-yapmami-istedi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.