
Investing.com — Rusya, 1 Temmuz’da başlayan yeni pazarlama sezonu için Filipinler’e 200.000 ile 300.000 metrik ton arasında buğday tedarik etmek üzere görüşmeler yürütüyor. Bu bilgi bir Rus yetkiliden geldi.
Bu durum, Rusya’nın Filipin buğday pazarına girme yönündeki ikinci girişimini temsil ediyor. Filipinler, dünyanın sekizinci en büyük buğday ithalatçısı konumunda. Ülke şu anda buğdayının çoğunu Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Brezilya’dan temin ediyor.
Rusya’nın Filipinler için resmi müzakere heyetinin bir üyesi olan Eduard Zernin şöyle dedi: “Eğer yeni hasat konusunda bir uzlaşma bulabilirsek, ilk yılda 200.000-300.000 ton arasında teslimat bekleyebiliriz.
Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.