
Foreks – Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Arnavutluk’ta bu ay lisans alacaklarını, Romanya’da bir banka kurma çalışmaları olduğunu söyledi.
Ekonomi’den Canan Sakarya’nın haberine göre, Çakar, 22 ülkede 130 noktada faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Arnavutluk’a müracaat etmiştik, muhtemelen bu ay içerisinde lisansı alacağız, bütün hazırlıklarımız tamam. Romanya’da bir banka kurma çalışmamız var, müracaatımızı yaptık. Orada da Merkez Bankasıyla müzakereler yaklaşık üç aydır devam ediyor. Suriye konusunda biz proaktifiz, orada da müracaatımızı yapmış durumdayız. Orada da yol alabilirsek yakında Suriye’de de ya şube, ya banka kurmuş olacağız” dedi.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/ziraatalpaslan-cakar-turkiyedeki-her-5-konut-kredisinden-biri-ziraat-bankasi-tarafindan-verildi-haberi-829859